Om mig !! :)

Hej !! Nu ska jag skriva om mig själv ! Jag heter Deniece Nyman (majoriteten av mina vänner kallar mig Debbey) och jag är en tjej på 13 vintrar , jag går på en skola som är ganska speciell - Svenska balettskolan ... Vi har vanliga teorin ämnen på förmiddagen , och balett och annan dans på eftermiddagen!! :)

Såhär ser jag ut !!!!! --

(inte så JÄTTE tydlig bild , ganska modell amatörigt faktidst , hahahah LOL ! )

Puss !! :) / Debbey <3

Måndag ...

Hej , jag stannar hemma från skolan idag , för jag mår inte alls så jätte bra .. Jag orkar inte skriva , jag ska sova , men om du är sjuk (som jag :P) så följ dessa råd :


*Ät rå vitlök

*Stark mat

*Drick mycket vatten !!

*Sov mycket!

*Drick te!

* Stanna hemma !! :F

Mycket bra tips , kura in er i en mysig filt , be era föräldrar hyra en film eller köpa den senaste FRIDA tidningen , och drick te och mys !!

Puss (och godnatt!! ;P) // Debbey ! <33

Fredag , och ännu ingen ro ... -.-

Jaaaaaaaaa !!! Idag är det FREDAG !!! :) (men ännu ingen ro) Imorgon är det ju skola ... på en LÖRDAG ... Skitirriterande !

HELG!!

Tju !! DEt får bli ett kort inkägg idag , ska nämligen åka hem nu (har spenderat helgen hos min kontakt familj) SUPER MYSIGT !!

Jag fick träffa en JÄTTE GULLIG tjej som heter Hanna - Hannahvardet.blogg.se

Och en också Jätte snäl tjej som heter Pi Från Danmark !! :)

Jag ,  jag och Hanna Har bakat en jättegood kaka me citron frosting och cocos topping , så det blev en jätte mysig dag med gott fika , med hemmagjord saft också . Ja , pussar !!!

Dagens låt * - http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI

PUSS !! Debbey *


RSS 2.0