Gekås Ullared :D

Halluu !! Idag vart jag på Gekås Ullared och jag har köpt grejjor för 700 spänn !! Hahha , jag har köpt : 2 st randiga tröjor Gympa byxor Pennor Stekpanna i hjärt-form Sorry , were closed!-Skylt Massvis med godis Skönhetsprodukter Skolväska Kakfat StearinLjus Lösnaglar som jag ska dekorera , kan lägga ut ex. bilder senare Och det va det mesta , sedan så köpte jag säkert massa mer småsaker , men jag kommer bara på detta nu ... Pussar !! // Debbey <33

Hej Igen !! ;)

Idag så ska hela familjen fira mamma , alla kommer , mormor , mostrar , kusiner , svärföödrar , svärmödrar , ingifta släktingar .. Asså ALLA kommer !! jaa .. jag skriver väl lite mera ikväll .. Här är ett dagens..




Puussar och kramar !! // Debbey <33

Stan - Again !!

Tjuu!! Idag så har jag vart med Jazz och hennes kille Ludvig .. Vi åkte först till 4-gott och köpte ice slush , och sedan gick vi till parise-hjulet och sedan gick vi till stan , där såg vi Kenza och lite så ... Jaa , det va väl allt , nu sitter vi här hos Jazz och hennes lillasyster har lärt sig att säga "Fest hos Mange" 2 ÅR !! HAHAHAH LOL ... Fast hon säger- Ack Mange !! Gahahaaa
Jaa , för er som inte har hört fest hos mange , här kommer den -
<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/xoVRPngoLHM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

LazyDay

Tja .. idag har det vart en ganska lazyy daaayy !! Jag har åkt till backa plan och handlat resten av delarna till min säng och pappa fick hjälpa mig att montera ihop den , nu är jag mitt inne i värsta inredningsdebatten på mitt rum och jag blev sååå suur för att jag inte kunde bestämma mig för om jag skulle ha träd eller metall ... aja , så nu gör jag ett kort litet inlägg för att starta om hjärnan haha :)

Jag har nlöpt ett sött blått halsband till nemo (som numera heter Rio) och mat och godis till honom , jag har hittat en butik där de importerar in skor från Nelly.com och jag ska köpa ett par supersnygga imorgon ... jaa , det va väl mest allt !! Senare i månaden kommer jag att ha en tävling , och den som vinner får ett par converse !! Svarta med röda snören , så se till att hålla ögonen öppna !!

Massor av bllööööötttaaa pussar och BAMSE kramar ;) //Debbey <3

Tävliing ! :D

(min katt ! )
Jag tävlar hos Millah om ett presentkort värde 300:- hos Bluestore.se

Fråga :

Hejsan !! Nu efter 2 minuter .. wooow !! Hahaha Nej .. En fråga till E M E L I E A N D E R S S O N : På en skala 1-5 , vad tycker du om min blogg ?? Kramar !! // Debbey <33

MyyysDag!! :D

Tjuuu !! Igår skaffade jag en ny säng ... Det tog oss ÅR att montera ihop den , det va faktidst så svårt att vi inte lyckades !! Det GICK BARA INTE !! (Det var -bara jag och Jasmine som va hemma) vi försökte t.om ta hjälp av hennes kille vi WEB cam!! Men den ligger fortfarande i mitt rum heeelt omondterad ... Jaja Idag regnade det och jag lämnade ben på dagis , i spöregnet (20 minuter att gå) för mamma skulle komma hem på morgonen , och sedan skulle hon vaxa en tjej , så jag och jasmine gick hem till henne och hämtade hennes brorsa, sedan åkte vi hem till hennes mormor , och nu sitter vi här med potatis soppa och ugnsbakade pannkakor med hemgjord bjönbärsslylt och körsbärssaft i magen , och i potatissoppan va det då - potatis , lök , persilja , chilli , tomat , purjolök , allt från Ingrids ( Jasmines mormor) trädgård . Ja , nu ska vi ut till Ingrids egna lilla botaniska trädgård och plocka blommor till våra mammor ... PUSSAR !!! // Debbey !!

jaa må hon leeva !!

Tjaaa !! Idag äre mammas födelsedag , och ikväll blire tårta och ståhejj !! :D mamma vill inte att jag ska skriva hur mycket hon blir , så jag skriver 30+ hhahaha Jaa, just nu håller jag på att samla ihop mina egna pengar till en ny säng , jag säljer min gamla och mitt skrivbord ocg min rosa snurrstool ... buhubuhu !!!!!!!!!!!! jaja ... uhu .. Hahahahah ... Jag har bestämt mig för att göra extensions (göra håret länre) istället för GeL naglar ... hmmm , det blir nog bättre !! Nu har jag rensat lite i min email och gjort ett nytt fack för sommarjobb ... jag tror att jag har fått typ 3 stycken ... YaaY!! Jaa ... På fredag åker mamma till WayOutWest .. FFUUBB!! Nån e aavviiss !! :D Okej , nu innan jag ger mig av blire eett litet dagens... inslag:

Sommarjobba ??

jaa ... TJA !! Idag så har jag inte gjort så mycket , jag har sökt efter jobb som hundvakt , det skulle behövas nu innan skolan med lite extra pengar i fickan , så jag tror att jag har fått ett par jobb nu , det ni INTE vet är att deniece snart är ägare av en iphone !! :D Jag hade tänkt mig en iphone med ett orange och limegrönt skal som jag har sett på blocket !! :) det är i paul frank !! :D och jag är ju den som älskar paul frank mest i hela världen skulle jag tro hahahaha !! Jag , eehhmm ... Den femtonde blir det då ullared , jag tänkte att jag skulle slösa heeela femhundringen på att shoppa där , ska försöka att samla ihop lite mer än bara femhundra , även fast man får typ 100000000000000 saker på ullared för bara en hundring !! HIHIII !! Jag tänkte sälja min säng och mitt skrivbort och flytta in shäslongen i mitt rum tills jag skaffar en 180 cm säng det 13:de !! :) Jaa det va mest det , så varsågod , njut av ett hillarious klipp !! :D



Pussar !! // Debbey !!

heldag på stan och kvällsbus

hej !! 'igår va jag på stan med rebecka och jasmine , vi hade jättekul ... jag har handlat lite roliga saker !! Vi gick runt och typ en kvart innan det stängde skulle vi in på monki från gina tricot , och då va det två stycken tjejer som typ stirrade på Jasmine hela tiden , så jag gick fram och frågade : Är det något problem här eller ? Dom ba nej , då sa jag men sluta stirra då :) Efter det segeråt vi en JÄTTELÅNG lakritsrem som va sååååååååååååååååååååååååååååååååå goooooooooood , och jasmine praatde med sin jäkla pojkvän ¨ludde¨i 2 TIMMAR -.-'

Aja , sedan på kvällen runt 6 drog vi random på lek o bus , vi kom in gratis thihi :) Vi hade superkul och hoppade och åkte vulkanen o aah vad kul vi hade !!

Sedan gick vi hem och kollade på bad teacher , sweanytodd och scream 4 :) vi satt uppe till kl kvart över 4 , och jasmine låg och snackade med sin kille till 5 på morgonen !!

Idag ska vi storstäda sitt rum, rebecka flydde med sin andra vän amanda hem till henne och lämnade oss med allt , way to go REBECKA !! gaghahaha , ne men det är inngen fara , aa , nu måste jag återgå till städningen , här är lite bilder från igår :) -











Tack för en underbar dag tjejer !!!

slapp dag :)

tjojsan hejsan !! Idag har det vart en väldigt slapp dag , jag har inte gjort så mycket ... Men å andra sidan har jag en fråga till alla läsare :

Det har kommit två stycken nya proviva juicer , vilken tycker ni verkar godast ??




Själv tycker jag nog att Grapefrukt Litchi verkar godast , men att blodapelsin Aronia SER godast ut .. hmmmmm ?? :)

Puss !! // Debbey

Höstkollektion !!!!

Hej !! Nu är det knappt mindre än två veckor kvar tills skolan börjar , och då tänkte jag att jag skulle höstshoppa lite , jag har vart inntge på internet och tittat på gina tricots kollektion , och jag bestämde mig för att köps dessa saker :



Allting är från gina tricot , och allt som allt kostar c.a 700 kronor .


Nu när skolan börjar och så tänkte jag och mamma göra acryl eller gel naglar , jag vet inte riktigt vad jag vill ha , men det är dessa 3 alternativ som gäller :


bilderna på naglarna är tagna på google , men vilket alternativ jag än väljer , så hittar jag någon som kan göra liknande !!

Jaa , det va allt pussar på alla läsare !1 // Debbey <33

RSS 2.0