Sorry!! :(

Hej alla läsare !! Förlåt att jag inte har uppdaterat på nästan 3 månader !! Det har vart såååååååå mycket just nu !! Men I'm BACK!! Heheee ... Ja ? Vart ska jag börja ??

Skolavslutningen va inte som tänkt ... :(  Jag började gråta för jag ska ju sluta i balettskolan p.ga min höft , jag får fortsätta på min fritid , och under hela processen i sjuan så känner jag att det inte alls har gått bra i plugget , därför är det nog bra om jag skippar baletten nu och tar plugget framför , det är ju trots allt barnläkare jag vill bli , inte balettdansös !! (även om det hade vart ganska kul ) hahaha :'( (känsliig!!) gah!!! Jag ska börja i en skola som heter herrgårdsskolan nu till åttan , Då får vi gympa , hemkunskap , bild och slöjd igen !!! :D:D:D:D:D:D:D:D

jag vet inte riktigt mer ....

Jo !! Jag har vart hos min pappa !! Han bor uppe i norrland , där hängde vio hade kul , jag fick ÄNTLIGEN ta ett till hål i örat , träffade min syrra och min farmor & farfar

Efter hela TVÅ veckor så tiog jag tåget hem igen , det tog 5 hela timmar !!! PHUFF !!

Dagen efter att jag kom hem så blec det hård träning i en vecka inför gothia cup openig ceremony !! :D Vi tränade inomhus , utomhus regn sol vått tort .. .gahahha , v hade såå jätte kul , och så uppträdde jag med andréas wijk till "save th world" i balett , SOLO !! Det va heelt galet och vi hade superroligt !!

ja , jag har sovit hos mormor , och i förrgår va jag och patricia (min moster) ute i skogen och byggde kojor hahahahaha och i går så tältade vi på hennes stora trädgård , på hennes studs matta !! vi sov som K U N G A R !!

Igår va vi oxo i en park med VÄRSTA hinderbanan , jag mamma och patricia använde rekvisitan på hinderbanan , tog bilder med min systemkamera och lekte A.M.N.T.M (americas next top model) gaah !!!

nu är jag nyduschad och sitter o myser , snart blire pappas fisk gratäng . Puussss!!


Bilder :




Jag å andreas wijk <33 !!

Puzzaaarr!! /debbey !!

RSS 2.0